S-a lansat cel mai tare canal de sport din România: Chiricheş News!

De / 11 2013 14:14
Canalul este dedicat singurelor ştiri sportive care-i interesează cu adevărat pe români, cele cu Chiricheş

Şoc pe piaţa TV din România! Azi s-a lansat cel mai tare canal de sport din istorie, Chiricheş News, care va transmite 24/7 doar ştiri şi emisiuni legate de Vlad Chiricheş, deja legendarul fundaş român al lui Tottenham Hotspurs. “Este oricum singurul lucru care-i interesează pe români în materie de sport”, explică directorul de programe al noului postul TV, Emil Chiricheşescu, “aşa că am eliminat toate transmisiunile inutile pe care le vedeţi pe alte canale de sport, gen fotbal, lupte, tenis sau curling, dar şi ştirile despre orice alt fotbalist care nu a făcut ceva legat de Chiricheş". 

 

Grila noastră de programe este 100% Chiricheş, de la prima oră, când transmitem în direct micul dejun al lui Chiricheş, până la miezul nopţii, când avem pentru cei mici, o poveste de adormit copiii despre Chiricheş. Concurenţa nu are nicio şansă, decât dacă cineva reuşeşte să facă un canal de sport 110% sau 125% Chiricheş”, spune una dintre vedetele postului, Ovidiu Chiricheşoaia. El va realiza emisiunea “Fotbalistul zilei”, titlu ce-i va fi decernat absolut de fiecare dată, fără nicio excepţie lui Vlad Chiricheş.

 

De asemenea, jurnalistul sportiv Cătălin Chiricheşean le promite telespectatorilor o emisiune de anchete în care va dezvălui cum bea apă Chiricheş, dar şi cu care picior începe fundaşul lui Tottenham atunci când îşi leagă şireturile.

adauga un comentariu
Articole infratite

ATENŢIE! Conţinutul acestui site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare: râs de el, povestit prietenilor şi vizitat zilnic!