Mii de români susţin că Black Friday e doar o superstiţie

De / 26 2013 14:46
Oamenii afirmă că au fost în magazine şi li s-a părut o zi ca oricare alta

Românii nu mai cred în sfintele sărbători păstrate din moşi-strămoşi! Cel puţin, aşa arată un studiu recent, conform căruia printre noi trăiesc mii de oameni care cred că Black Friday e doar o superstiţie, nu una dintre cele mai sfinte zile din an. “Ştiu că la ţară se pune masă mare de Black Friday şi apoi merge tot satul să se îmbulzească la promoţie la tigăi”, spune unul dintre repondeţi, “dar pentru mine e doar o zi ca oricare alta, am fost în magazine şi nu mi s-a părut nimic schimbat la preţuri. E o supserstiţie că ar fi mai ieftin”.

 

Sociologii cred că astfel de persoane distrug magia sărbătorii de Black Friday. “Dacă încetăm să mai credem în Black Friday înseamnă că ne-am pierdut inocenţa şi naivitatea” spune sociologul Altex Popescu. Pe de altă parte, cei care refuză să creadă în Black Friday spun că totul e o păcăleală şi, la fel cum Moş Crăciun sunt mama şi tata, şi Black Friday sunt de fapt produsele rămase în stoc pe care altfel nu le cumpăra nimeni. 

 

adauga un comentariu
Articole infratite

ATENŢIE! Conţinutul acestui site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare: râs de el, povestit prietenilor şi vizitat zilnic!