Mii de români cer să se termine odată cu Black Friday: "Nu mai avem loc în casă de electrocasnice!"

De / 29 2013 14:39
Deja în mai multe blocuri uşile au cedat şi electrocasnicele au început să se reverse în stradă din apartamentele oamenilor

Apel disperat! Mii de oameni cer, momentan doar pe Facebook, să se termine odată cu Black Friday. Ei spun că nu mai au loc în casă de câte electrocasnice şi electronice şi-au cumpărat în ultimele două săptămâni, dar nici nu se pot opri din cumpărat atâta timp cât le găsesc la promoţie. Uşile aprtamentelor de bloc au început deja să cedeze sub greutatea celor patru-cinci frigidere rezemate de ele, astfel că în câteva blocuri din Capitală electrocasnicele se revarsă încet-încet în stradă.

 

Din această cauză, numeroşi români au ajuns chiar să se mute la părinţi, socri sau în boxa de la subsolul blocului ca să mai aibă loc să mai îndese în casă două-trei maşini de spălat sau o duzină de DSLR-uri pe care le-au găsit la un preţ atât de avantajos că nu puteau să nu le cumpere. Situaţia e cu atât mai tragică cu cât se apropie şi Sărbătorile de iarnă, care aduc de obicei alte promoţii. Oamenii se găsesc astfel în situaţia ingrată de a nu putea să-şi mai cumpere electronice şi electrocasnice şi în decembrie, deoarece nu mai au locîn casă de cele cumpărate în noiembrie.

 

O soluţie ar fi să existe şi un Black Friday imobiliar, astfel încât românii să-şi poată lua la promoţie şi locuinţe în care să depoziteze electronicele luate la promoţie, astfel încât fiecare să aibă un apartament de 4 camere pentru ţinut frigiderele şi maşinile de spălat, unul de 2 camere pentru televizoare sau echipamente audio şi, în fine, o garsonieră pentru laptopuri, tablete şi camere foto. 

adauga un comentariu
Articole infratite

ATENŢIE! Conţinutul acestui site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare: râs de el, povestit prietenilor şi vizitat zilnic!