De anul acesta, românii pot închiria nu doar brazii şi Moşul, ci şi cadourile de Crăciun!

De / 3 2013 14:31
Persoanele cu venituri mici pot mima astfel cu succes magia Sărbătorilor pentru câteva ore sau chiar zile

Premieră de Crăciun! Dacă până acum se puteau închiria doar brazii, cu sau fără decoraţiuni, începând de anul acesta românii vor putea închiria şi cadourile de Crăciun, pentru perioade variind de la câteva ore - până adorm copiii -, până la o lună, adică până când se plictisesc cei mici de jucat cu ele.

 

Oferta a fost gândită special pentru românii cu venituri mai mici, care nu-şi permit cadouri permanente, ci doar unul pentru o perioadă scurtă de timp, închirierea unui dar de Crăciun costând aproximativ 5% din valoarea acestuia. Pentru un preţ rezonabil, puteţi închiria inclusiv un hoţ care să se prefacă că vă sparge casa şi vă fură cadourile, pentru a nu fi nevoiţi să le spuneţi adevărul celor dragi.

 

De asemenea, pentru cei care vor să simtă din plin magia Sărbătorilor, dar au portofelele goale, în curând se vor putea închiria şi platouri de sarmale, fripturi şi salată boeuf pe care petrecăreţii să le ţină pe masă în timp ce mănâncă parizer cu muştar.

adauga un comentariu
Articole infratite

ATENŢIE! Conţinutul acestui site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare: râs de el, povestit prietenilor şi vizitat zilnic!