Cea mai dură măsură împotriva pirateriei: românii vor fi obligaţi să se uite la filmele pe care le descarcă de pe net!

De / 28 2013 16:51
Practic, pedeapsa echivalează cu închisoarea pe viaţă, dat fiind că fiecare român deţine în medie 100 TB de filme şi seriale piratate

UE vrea cu orice preţ să stopeze pirateria online din România! Oficialii de la Bruxelles au adoptat o măsură prin care toţi utlizatorii de Internet prinşi că au descărcat ilegal filme sau seriale vor fi obligaţi să se uite la absolut tot ce au descărcat, în loc să primească amenzi sau să fie băgaţi la puşcărie. 

 

E cea mai dură lovitură pe care o puteam primi”, spune un bucureştean care până acum îşi petrecea toată ziua descărcând seriale pe care să le vadă ceva mai târziu, când o avea timp. “Păi la câte harduri cu filme am eu în casă, ar trebuie să trăiesc până în 2500 ca să le văd pe toate. Plus că nici nu vreau să le văd, mie îmi place doar să descarc”.

 

Apărătorii drepturilor omul susţin, la rândul lor, că pedeapsa este mult prea dură: “Gândiţi-vă că poate cineva descarcă de pe torrente serialul Meseriaşii, cu Ţociu şi Palade. E inuman să-l obligi apoi să se uite la toate cele 40 de episoase, două sunt mai mult decât suficiente ca să-i dea o lecţie şi să-l lecuiască definitiv de piratat pe net”, spune un avocat. 

 

adauga un comentariu
Articole infratite

ATENŢIE! Conţinutul acestui site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare: râs de el, povestit prietenilor şi vizitat zilnic!