Ultima oră! Antonia s-a despărţit de Velea după ce a a aflat că acesta e jamaican!

3 decembrie 2013 11:38
Antonia spune că şi-a dat seama de asta abia atunci când Velea a băgat calul în casă, cum e obiceiul la jamaicani

 

Lumea mondenă e în stare de şoc! Acum câteva minute, Antonia a anunţat oficial că se desparte de Alex Velea după ce a descoperit secretul îngrozitor al artistului. “De când suntem împreună, Alex mi-a ascuns faptul că e jamaican”, a declarat Antonia. “Eu sunt dintr-o familie mai conservatoare, părinţii mei nu sunt de acord cu căsătoriile între români şi jamaicani, mai ales că n-am avut niciun jamaican în familie. Nici nu ştiu dacă m-aş putea adapta la stilul de viaţă nomad al jamaicanilor, care se ştie că azi sunt pe o insulă, mâine pe alta.

 

Antonia recunoaşte că ar fi trebuit să-şi dea seama demult că Velea aparţine acestei minorităţi, care nu se bucură de un renume prea bun în România. “Dragostea m-a orbit, fiindcă altfel Alex nu se ascundea prea bine, deseori folosea în casă expresii jamaicane gen mâncaţ-aş sau mangleală, în log de rege zicea, în jamaicană, bulibaşă, şi tot aşa”. Paharul s-a umplut însă atunci când Velea i-a sugerat să bage calul în casă şi să se mute ei într-un cort, conform tradiţie jamaicane.

 

Velea a refuzat să comenteze, spunând doar că o fi el jamaican, dar şi Antonia, care vorbeşte doar cu “Jameia” şi “Marabou”, aparţine şi ea unei minorităţi, respectiv cea a adulţilor cu minte de copii de 3 ani.

 

adauga un comentariu
Articole infratite

ATENŢIE! Conţinutul acestui site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare: râs de el, povestit prietenilor şi vizitat zilnic!