Postul România TV, acuzat de magie neagră după ce a adus-o în studio pe Paula Iacob

De / 29 noiembrie 2013 15:56
Directorul departamentului de necromanţie al postului spune că acuzaţiile sunt nefondate

Scandal enorm în audiovizualul românesc! Postul România TV este acuzat că a abuzat de magie neagră şi practici voodoo pentru a o aduce în studio pe Paula Iacob. Cei de la CNA ridică din umeri şi spun că nu există nicio regulă împotriva aducerii zombilor într-o emisiune TV, dar că, într-adevăr, este imoral să trezeşti o persoană din somnul de veci pentru a o aduce în studio ca să comenteze ultimul scandal monden.

 

“Nu e normal să apară atât de mult pe sticlă doamna Paula Iacob când sunt atâţia oameni vii care aşteaptă o şansă în televiziune”, spune un analist media. “În plus, se crează un precedent periculos: azi o aduc pe Paula Iacob, mâine, cine ştie, pe Ceauşescu”.

 

Directorul de necromanţie al postului România TV se apără însă şi spune că a respectat toate normele de magie neagră în vigoare la fiecare resurecţie a doamnei Paula Iacob şi că acestea a fost tratată excelent, primind inclusiv o porţie copioasă de creier înainte de a intra în emisie, pentru a fi în formă.

 

adauga un comentariu
Articole infratite

ATENŢIE! Conţinutul acestui site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare: râs de el, povestit prietenilor şi vizitat zilnic!