Irinel încă mai plânge după Monica. "Fără ea nu ajung la poliţa de sus a frigiderului!"

De / 29 2013 13:10
În palatul de la Izvorani tot ce e la mai mult de 1,5 metri înălţime a rămas neatins de când a plecat Monica

Cine ar crede: deşi au trecut aproape 3 ani, Irinel Columbeanu încă mai plânge după Monica! De curând, milionarul de la Izvorani a destăinuit că şi-a dat seama cât de mult îi lipseşte fosta soţie atunci când a vrut să ia ceva de pe poliţa de sus a frigiderului şi nu a avut cui să îi ceară ajutorul, micuţa Irinuca fiind plecată la şcoală. 

 

Practic, tot ce e mai sus de 1,5 metri a rămas neatins de când a plecat Monica, că nu mai are cine să ajungă până la înălţimea aia”, a deăzvăluit Irinel. “Mi-aş dori foarte mult să se întoarcă, măcar cât să-mi dea borcanul de dulceaţă pe care l-a pus pe raftul de sus din cămară numai ca să mă pedepsească”, a continuat Columbeanu, cu lacrimi în ochi.

 

Surse din intimitatea cuplului spun că Irinel nu s-a adaptat niciodată prea bine la viaţa de unul singur: “După divorţ mult timp s-a culcat pe jos, nu în pat, fiindcă îi era teamă că dacă nu mai e Monica la mrgine riscă să cadă şi de la înălţimea aia, sigur se face praf. Recent a avut nevoie să schimbe un neon în baie şi a trebuit să ia o lună cursuri de alpinism pentru asta”, povesteşte un apropiat al milionarului de la Izvorani

adauga un comentariu
Articole infratite

ATENŢIE! Conţinutul acestui site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare: râs de el, povestit prietenilor şi vizitat zilnic!