Întâlnire ratată! Ciobanul Ghiţă n-a ştiut cine e Salman Khan şi l-a gonit: "N-am fier vechi, pleacă!"

De / 20 2013 17:40
Actorul indian i-a făcut o vizită surpriză lui Ghiţă Ciobanul, însă acesta nu l-a recunoscut şi i-a dat unfriend, cu ghioaga!

„Era un jur la ora şase, când o început să latre câinii”, povesteşte Ghiţă pe pagina lui de Facebook. „Am ieşit afară cu ghioaga, că ăştia ai mei latră aşa tare numa-n două cazuri: la urs şi la ursari! Când mă uit, Salman al meu era chircit în strungă, ud tot la pantaloni şi cu ceva căcăreze-n freză! Big dislike!”

Salman Khan a încercat să-i explice lui Ghiţă că el nu colectează fier vechi, ci e un artist celebru de la Bollywood, însă ciobanul a înţeles greşit mesajul: „A, deci eşti lăutar? Zi repede una de jale, că-ţi dau un unfriend de-ţi cad dinţii din gură!”

Văzând că musafirul e de fapt prietenos, ciobanul a dat un google după numele Salman Khan şi s-a lămurit. În final, Ghiţă l-a lăsat pe Salman Khan să plece, dar nu-l mai lăsau câinii. „Ei aşa-s obişnuiţi: când văd şatre de artişti de-ăştia de la Bollywood, îi latră şi îi aleargă până se suie singuri în căruţă şi pleacă de unde au venit!”

adauga un comentariu
Articole infratite

ATENŢIE! Conţinutul acestui site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare: râs de el, povestit prietenilor şi vizitat zilnic!