Alina Plugaru a vorbit fără inhibiții despre noua sa mașină decalotabilă!

De / 18 2013 13:04
"Simt că e făcută pentru mine: e foarte încăpătoare, are locuri şi în faţă şi în spate!"

Actrița îşi dorea de mult să posede şi ea o mașină, nu doar invers. “Am mai avut una cu baterii, dar nu eram mulţumită", a spus Alina. "Mă săturasem să mă lase în drum printre străni, care cine știe de ce boli suferă. Odată am făcut o pană de cauciuc și m-au ajutat cinci bărbați până nu am mai putut să merg o săptămână", a spus actrița, cu gura ei.

Dealer-ul care i-a vândut Alinei maşina spune că a fost dificil să-și satisfacă clienta: “După câteva ore de negocieri cu ea, mi-a luat-o! A fost o afacere reușită, cu finalizare!”, a mărturisit bărbatul.

Alina este foarte satisfăcută cu noua ei jucărie, despre care spune că dă bine şi cu spatele şi cu faţa. "Îmi intră în marșarier ca unsă! Poziția la volan e foarte comodă, poți să stai lejer în patru labe. Plus că e potrivită pentru orice vreme. Vara, când e cald şi mă încing în haine, o decalotez imediat. La drum lung se înfige foarte bine, iar scurtul nu e o problemă!”

adauga un comentariu
Articole infratite

ATENŢIE! Conţinutul acestui site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare: râs de el, povestit prietenilor şi vizitat zilnic!