UE ne dă bani ca să construim un pasaj pe sub România

De / 15 2013 15:35
În felul acesta occidentalii speră că vor traversa mai repede estul Europei şi, mai important, vor evita ţara noastră

Primim bani de la Uniunea Europeană! Oficialii de la Bruxelles vor să ne acorde un împrumut nerambursabil şi nelimitat pentru investiţii în infrastructură. Mai precis, UE vrea să ne dea oricâţi bani avem nevoie pentru a construi un pasaj pe sub România, astfel încât occidentalii să poată evita ţara noastră, fără totuşi să ocolească. 

 

Nu e o măsură discriminatorie”, spun oficialii europeni, “dimpotrivă, aveţi o ţară atât de frumoasă încât cetăţenii europeni care o tranzitează sunt atât de fascinaţi de privelişti că nici nu-şi dau seama când le dispar portofelele, maşinile, familia. Vrem să construim acest pasaj pe sub România tocmai pentru ca cetăţenii noştri să nu mai fie distraşi de frumuseţile ţării voastre şi nici cetăţenii voştri, de portofelele noastre.”

 

Rusia şi-a exprimat disponibilitatea de a plăti pentru continuarea pasajului şi pe sub Republica Moldova, deoarece aceasta seamănă cu România în atât de multe privinţe. De asemenea, în care România nu e capabilă să construiască un astfel de pasaj, ţările UE sunt dispuse să ne dea orice sumă de bani numai să le lăsăm în pace.

adauga un comentariu
Articole infratite

ATENŢIE! Conţinutul acestui site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare: râs de el, povestit prietenilor şi vizitat zilnic!