Ce fac cei mai celebri români de Black Friday?

De / 21 2013 18:15
Ei nu vor ca tu să ştii ce se fac vedetele de Black Friday! O să stai cu mâinile în sân, sau o să te revolţi şi o să citeşti ce am scris?

Traian Băsescu a auzit că în ziua asta, Jack Friday Daniels sau cum îi spune, poţi să comanzi ieftin stând în faţa calculatorului, aşa că exact asta face: stă la masă şi comandă, rând după rând!

Victor Piţurcă aşteaptă cu sufletul la gură reducerile de Black Jack Friday, că poate îi intră carte

Crin Antonescu crede că Black Friday este o sărbătoare în limba engleză, care se traduce prin Marţea Neagră! Şi e bine că poţi să-ţi cumperi perne ieftine!

Cabral Ibacka nu sărbătoreşte deloc Black Friday, el aşteaptă White Friday!

Monica Tatoiu ştie din cercetările ei că Black Friday este un eveniment important, cu multe aspecte, pe care o să-l explice pe larg într-o emisiune televizată

Corneliu Vadim Tudor nu crede în Black Friday, dar tot merge la un magazin ca să îşi cumpere o cămaşă nouă de forţă, că asta i-a rămas mică.

Remus Cernea nu iese din casă de Black Friday, că s-a săturat să îl întrebe lumea de unde şi-a luat peruca aia comică.

Alina Plugaru nu profită de reduceri, ci exact invers: de Black Friday, ea însăşi face reduceri pentru clienţi!

Gigi Becali urăşte sincer Black Friday, dar e acolo unde e şi n-are ce să facă!

Ion Iliescu crede că Black Friday e o sărbătoare capitalistă, şi are dreptate

Patriarhul Daniel a condamnat Black Friday, pentru că nu i se pare normal ca Biserica să scadă preţurile nici măcar o zi pe an

Bianca Drăguşanu iese la cumpărături de Black Friday ca să ai cumpere păpuşi Barbie la reducere. Nu ca să se joace cu ele, doar ca să le elibereze din cutii.

Adriana Bahmuţeanu profită de Black Friday ca să-şi cumpere tigaia Dry Cooker, varianta pe nisipiu închis, pentru că mai are câţiva munţi de dărâmat şi, ştiţi cum e, fiecare bănuţ contează.

George Copos e cel mai încântat că vine Black Friday, care pentru el e cea mai importantă zi din an, e mai tare ca Revelionul. În ziua asta, el profită de reduceri şi îşi cumpără doi covrigi întregi, cu banii jos.

adauga un comentariu
Articole infratite

ATENŢIE! Conţinutul acestui site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare: râs de el, povestit prietenilor şi vizitat zilnic!