Şocant! Ca să iasă mai ieftin, Guvernul a adus pentru parada de 1 Decembrie soldaţi chinezi!

De / 29 2013 11:18
E vorba de aproximativ 3 milioane de soldaţi chinezi, care au costat cam cât un pluton de ostaşi români

Anunţ şoc privind parada de 1 Decembrie de anul acesta! Pentru a reduce costurile, Guvernul a profitat de vizita premierului Chinei în ţara noastră ca să închirieze de la acesta soldaţi chinezi, mult mai ieftini decât cei români. Ca urmare, la defilare vor participa exclusiv unităţi ale Armatei Populare de Eliberare a Chinei, mai precis 3,1 milioane de soldaţi cu 500.000 de tancuri, dintre care se estimează că 450.000 se vor strica chiar în timpul defilării. Din această cauză, parada va durând cam o săptămână, până pe 8-9 decembrie.

 

Guvernanţşii justifică acest act aparent nepatriotic prin faptul că preţul cerut de chinezi a fost foarte mic: “Cu banii ăştia de-abia dacă scoteam un pluton de soldaţi români din cazarmă, plus că trebuia să le mai dăm şi de ţigări”. De asemenea, ca un bonus, soldaţii chinezi care au terminat de defilat îşi vor omorî timpul construindu-ne vreo zece autostrăzi şi metrou spre Drumul Taberei. 

 

 

adauga un comentariu
Articole infratite

ATENŢIE! Conţinutul acestui site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare: râs de el, povestit prietenilor şi vizitat zilnic!