Scene incredibile pictate de paparazzi din Vaslui! Fiica primarului, suprinsă pe pânză în ipostaze indecente!

De / 18 noiembrie 2013 18:55
Atenţie, imagini de pictor amator! 

Ziariştii unui tabloid vasluian au pictat-o pe Grigorina, fiica cea mare a primarului din Vaslui, în timp ce aceasta era dezbrăcată, întinsă confortabil pe o rogojină groasă. Spre ghinionul ei, Grigorina a fost urmărită de doi paparazzi, care au scos imediat pânza şi pensulele şi au pictat-o aşa se vedea ea din stradă. Ziariştii au lipit imaginea pe gardul unei reţele de socializare din Vaslui.

Martorii spun că fata primarului a băut până de dimineaţa împreună cu prietenii la un parastas de fiţe, unde a consumat doar jin şi ţuică de borhot. Spre dimineaţă, deşi era beată muci, Grigorina s-a urcat în căruţă şi a mânat caii până la poarta unchiului ei cu care face sex de când avea 13 ani. Odată intrată în bordei, fata şi-a dat jos pânza de sac şi a rămas goală-goală, de i se vedea până şi părul dintre sâni.

Nu este prima dată când fiica primarului este implicată unui scandal sexual. Anul trecut, aceiaşi ziarişti au pictat-o pe Grigorina în poziţii mai mult decât explicite împreună cu vărul ei, clopotarul din Vaslui, cunoscut în zonă pentru faptul că are o iapă care muşcă.

adauga un comentariu
Articole infratite

ATENŢIE! Conţinutul acestui site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare: râs de el, povestit prietenilor şi vizitat zilnic!