Răsturnare de situaţie: Pistolarul din Militari are atestat de interlop şi nu poate fi pedepsit!

De / 25 2013 18:45
Potrivit Ministerului de Interne, interlopii autorizaţi au voie să tragă în oameni nevinovaţi, dacă ei simt nevoia

Bărbatul care a împuşcat trei persoane într-un supermarket din cartierul Militari urmează să fie eliberat în cel mai scurt timp, cu scuzele de rigoare. El a demonstrat că are o autorizaţie de interlop perfect validă care, conform legislaţiei în vigoare, îi permite să ducă o viaţă în afara legii şi să împuşte pe cine vrea.

Mai mult, avocatul lui Mihai Chiriţă spune că interlopul este victima unui abuz din partea Poliţiei şi că va cere despăgubiri victimelor împuşcate în supermarket. „Clientul meu a obţinul atestatul de interlop în urma unui examen riguros care a costat 5000 de euro. Faptul că a împuşcat trei oameni dovedeşte doar că trăim într-o societate nesigură, unde oricând poate să vină la tine un nebun pe care poţi să îl împuşti liniştit, fir-ar el al dracului!”

Reprezentaţii secţiei de poliţie din Sectorul 6 recunosc că au emis autorizaţii de interlopi, dar spun că au făcut-o dintr-o necesitate: „Dacă nu dăm aceste autorizaţii riscăm ca orice tâmpit să se creadă interlop. Dacă acum vi se pare grav ce s-a întâmplat, ia gândiţi-vă că era un fraier fără autorizaţie care trăgea cu pistolul şi nu nimerea pe nimeni!” 

adauga un comentariu
Articole infratite

ATENŢIE! Conţinutul acestui site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare: râs de el, povestit prietenilor şi vizitat zilnic!