Premierului chinez i-a plăcut atât de mult România că-şi face şi el una acasă!

De / 28 2013 16:02
Copia va fi niţel mai mare decât originalul şi, evident, mai ieftină

Vizita oficială în ţara noastră a premierului chinez a avut consecinţe neaşteptate! Se pare că înaltul oaspete a fost curcerit de frumuseţea României, astfel că atunci când s-a întors la Beijing a dat o directivă de partid să i se facă şi lui o ţară la fel, doar că mai ieftină şi cu îmbunătăţiri - autostrăzi, lumină şi apă curentă în toate satele, Chiricheş şi Rusescu înapoi la Steaua etc.

 

Lucrul a început deja, în jumătate de zi muncitorii chinezi reuşind să copieze Dobrogea şi Moldova la scara 1:1, cu excepţia judeţului Vaslui. Pentru copierea acestuia, inginerii spun că au nevoie să detoneze o bombă atomică şi să aştepte până când mutaţiile genetice îşi fac efectul. De asemenea, pentru a copia Bucureştiul chinezii au mobilizat 2 milioane de ţărani, special aleşi pentru proasta lor educaţie.

 

Autorităţile de la Bucureşti nu ştiu cum să reacţioneze, deoarece nu vor să-i supere pe chinezi dându-i în judecată pentru plagiat. În schimb, guvernul maghiar a reacţionat imediat, cerându-le chinezilor să le facă şi lor o copie după Ardeal, ceea ce ar rezolva problemele Ungariei cu România. 

adauga un comentariu
Articole infratite

ATENŢIE! Conţinutul acestui site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare: râs de el, povestit prietenilor şi vizitat zilnic!