Poliţia a lansat formulare de înţelegere amiabilă pentru schimburile de focuri!

De / 11 2013 15:11
Dacă sunteţi implicat într-un schimb de focuri în trafic nici nu mai trebuie să mergeţi la poliţie

„Nu vrem să mai purtăm oamenii pe drumuri pentru orice împuşcătură superficială”, spune Marcel Pavăză, purtător de cuvânt al Poliţiei Capitalei. „Oamenii care au fost implicaţi într-un schimb de focuri au deja destule pe cap, nu e cazul să-i mai stresăm şi noi să ne dea declaraţii. Ştiţi bine că birocraţia asta te omoară!”

Conform noului regulament, imediat ce lăsaţi pistoalele din mână trebuie să completaţi acest formular în care să menţionaţi numele, poziţia în care se aflaţi atunci când aţi deschis focul şi cu ce calibru aţi tras. Formularul îl depuneţi la firma la care aveţi asigurarea de viaţă pentru despăgubiri şi cusături. În situaţia în care nu aveţi la îndemnână un formular de înţelegere amiabilă, poliţiştii vă sfătuiesc să lăsaţi persoanei cu care v-aţi împuşcat un număr de telefon la care puteţi fi contactat.

Oamenii par mulţumiţi de iniţiativa Poliţiei şi spun că este foarte necesar, pentru că nu poţi să fii precaut mereu şi să eviţi împuşcăturile. „Chiar anul trecut l-am împuşcat pe unul în spate”, spune un şofer bucureştean. „Omul a venit cu viteză spre mine, n-am mai putut să-l evit şi am tras. Nu vă spun ce bătăi de cap am avut dup-aia, câte declaraţii şi câte drumuri la tribunal! Decât să tragi într-unul mai bine îţi bagi un băţ în fund!”

adauga un comentariu
Articole infratite

ATENŢIE! Conţinutul acestui site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare: râs de el, povestit prietenilor şi vizitat zilnic!