Mii de români au aflat cu stupoare că Ziua Naţională e 1 Decembrie, nu Black Friday!

De / 2 2013 09:56
Oamenii se tem acum că sacrificiile la cozi la tigăi şi electrocasnice au fost în zadar

Descoperire şocantă pentru mii de compatrioţi de-ai noştri! Atunci au deschis duminică plasmele proaspăt cumpărate la promoţie, ei au descoperit că nu Black Friday a fost Ziua Naţională! “Puteam jura cu mâna pe Catalogul de Reduceri că Ziua Naţională a României e Black Friday”, spune Marin Pavăză, un cetăţean care recunoaşte că habar nu are ce a fost pe 1 Decembrie, dar presupune că nu ceva foarte important, din moment ce în acea zi nu sunt promoţii la nimic.

 

Oamenii sunt însă foarte supăraţi deoarece acum sacrificiile lor la coadă la tigăi, flexuri sau electrocasnice se pare că au fost în zadar. “Mi s-a rupt inima când am aflat că pentru ţara mea nu a însemnat nimic faptul că eu mi-am rupt coastele ca să fiu primul la promoţie la fierăstraie în fiecare an”, declară acelaşi Marin Pavăză, cu lacrimi în ochi. “Nu e vina mea, de unde să ştiu? Toată lumea vorbea numai despre Black Friday, nimeni nu zicea nimic de 1 Decembrie.”

adauga un comentariu
Articole infratite

ATENŢIE! Conţinutul acestui site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare: râs de el, povestit prietenilor şi vizitat zilnic!