Maghiarii, nemulţumiţi de Black Friday: "Nu am găsit nicăieri de cumpărat Ardealul la reducere"

De / 25 noiembrie 2013 11:50
Ungurii se tem că ar putea fi ca o conspiraţie astfel încât să nu poată cumpăra Ardealul decât de Sărbători, la suprapreţ

Supărare mare în Ungaria! În ciuda eforturilor făcute atât de guvernul de la Budapesta, cât şi de diverse persoane private, de Black Friday maghiarii nu au reuşit să găsească pe nicăieri la reducere cel mai căutat articol de sezon, Ardealul. Oamenii spun că nu e posibil aşa ceva şi că se aşteptau ca magazinele online din ţara noastră să comercializeze acest produs, dat fiind că studiile de piaţă arată că este dorit atât de maghiarii din România, cât şi de o mare parte din populaţia Ungariei.

 

Inspectorii de la Protecţia Consumatorului vor acum să verifice dacă în ţara noastră au existat magazine care deţineau Ardealul pe stoc, dar nu au vrut să-l vândă de Black Friday. Inspectorii bănuiesc că unii proprietari de magazine vor să vândă Ardealul la suprapreţ de Crpciun, profitând de faptul că, de Sărbători, orice maghiar îşi doreşte să poată da Ardealul cadou familiei, fiinţei iubite sau celui mai bun prieten. 

 

adauga un comentariu
Articole infratite

ATENŢIE! Conţinutul acestui site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare: râs de el, povestit prietenilor şi vizitat zilnic!