Incident diplomatic! Premierul chinez l-a întrebat pe Ponta cine i-a făcut masca de Mickey Mouse, că e o copie reuşită!

De / 25 2013 18:36
De asemenea, oaspetele străin a remarcat că pe lucrarea de doctorat a lui Ponta scrie mic, într-un colţ, “Made in China”

Scandal diplomatic de proporţii planetare! Premierul Victor Ponta nu mai vrea să mai iasă din biroul său după ce prim-ministrul chinez l-a întrebat de unde şi-a cumpărat masca de Mickey Mouse, fiindcă e o copie foarte reuşită, şi cum de până acum n-a fost dat în judecată de cei de la Disney! Liderul român a fugit plângând, lăsându-i pe miniştri să explice că premierul nu purta nicio mască.

 

Se pare că incidentul a fost doar picătura care a umplut paharul, premierul chinez făcând mai multe gafe în timpul întâlnirii oficiale: de pildă i-a spus lui Ponta că i-a citit lucrarea de doctorat şi, după standardele chinezeşti, i s-a părut extrem de originală, “ca făcută pe vapor”. De asemenea, în cadrul tradiţionalului schimb de ascuţitori de la începutul întâlnirii oficiale, premierul chinez i-a oferit lui Ponta una cu Traian Băsescu care face cu ochiul când o mişti.

 

Criza a fost totuşi aplanată după ce delegaţia chineză a descoperit ce era defect la Dan Şova şi a remediat problema: se pare că ministrul pentru marile proiecte avea în cutia craniană o jucărie chinezească cu o maimuţă care bate la tobă iar aceasta nu mai fusese întoarsă cu cheiţa de ceva timp.

adauga un comentariu
Articole infratite

ATENŢIE! Conţinutul acestui site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare: râs de el, povestit prietenilor şi vizitat zilnic!