În Vaslui a apărut Ciobanul Criţă, care face reclamă la o reţea de porumbei călători

De / 20 decembrie 2013 14:48
„Ăsta-s eu, ciobanul Criţă. Stau aici şi beau singur în vârful dealului, dar măcar am mii de prieteni beţi!”

Cel mai celebru cioban vasluian locuieşte la stâna lui din satul Jinul, judeţul Vaslui. El a avut la un moment dat o turmă mare, dar a fost nevoit să vândă din oi ca să cumpere băutură. Agenţia de publicitate care l-a descoperit spune că a avut mare noroc cu ciobanul Criţă: „Am testat mai mulţi ciobani, dar erau atât de beţi că nu puteau să vorbească. Când l-am găsit pe Criţă era clampă, abia stătea în picioare, dar gura îi mergea potop. În cinci minute ne-a făcut albie de porci.”

Dincolo de celebritatea pe i-a adus-o campania de publicitate, ciobanul Criţă este un vasluian ca oricare altul, mândru de bordeiul lui. „Aici ţân io ţuica, în bidoanele astea de Fanta.Ţ, se faleşte Criţă, mândru de faptul că are ce să bea. „Iar aici, în poiată, am îngropat-o pe bunica”, spune ciobanul  mândru că ştie ceva bătaie. „Dincoace am dezgropat-o şi am violat-o. Şi tot aici iarăşi am îngropat-o”, spune Criţă, mândru de faptul că nu ştie să citească. 

adauga un comentariu
Articole infratite

ATENŢIE! Conţinutul acestui site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare: râs de el, povestit prietenilor şi vizitat zilnic!