În sfârşit, parlamentarii cumpără şi ceva util: au comandat 600 de pălării de măscărici!

20 2013 19:13
De asemenea, ei vor achiziţiona un număr similar de pancarte cu “Loveşte-mă!” care se prind uşor pe spate şi se citesc de la mare distanţă


După ultimele scandaluri legate de achiziţii nejustificate făcute de Parlamentul României, iată că aleşii şi-au spălat onoarea! Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a anunţat public azi că Parlamentul va achiziţiona în regim de urgenţă 600 de pălării de măscărici, dar şi semne cu “Loveşte-mă!” şi nasuri de clovn. Chiar dacă se mai strică, acestea ar trebui să ajungă pentru toţi cei 588 de aleşi, mai ales că unii, precum Mihai Sturzu, nici nu mai au nevoie de pălărie de măscărici, fiind înzestraţi suficient de mama natură.


Zgonea recunoaşte că ideea a fost a lui, mai ales că-i aduce aminte de tinereţe: “Până la 18 ani am purtat aşa ceva de fiecare dată când ieşeam din casă, tata zicea că altfel mă bat copii, aşa doar vor râde de mine.”


Semnele cu textul "Loveşte-mă!" vor fi bilingve pentru reprezentanţii UDMR, astfel încât aceştia să nu se simtă discriminaţi. De asemenea, o comandă specială a fost făcută pentru parlamentarii Partidului Conservator, care nu vor primi nasuri roşii de clovn, ci unele maro, nuanţa fiind aleasă pe baza probelor recoltate de la domnul Dan Voiculescu.


adauga un comentariu
Articole infratite

ATENŢIE! Conţinutul acestui site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare: râs de el, povestit prietenilor şi vizitat zilnic!