A apărut staţiunea de odihnă şi tratament pentru ficaţii obosiţi!

De / 26 2013 18:11
Paradisul Ficaţilor este primul hotel din România unde ficatul tău se poate duce în concediu ca să mai scape de stresul la care îl supui

Un intreprinzător român a deschis primul loc de odihnă pentru ficaţi umani, intitulat sugestiv Paradisul Ficaţilor. Este un loc unde ficaţii obosiţi se pot recrea după abuzurile crunte la care sunt supuşi zilnic. Într-adevăr, la Paradisul Ficaţilor orice ficat este tratat regeşte, cu vitamine şi minerale din belşug şi multă apă plată.

Managerul hotelului spune că afacerea este înfloritoare şi că hotelul este mereu plin de ficaţi care vor o pauză. „Vin oameni din toată ţara şi îşi lasă ficaţii aici chiar şi câte două săptămâni. Mulţi sunt ficaţi abuzaţi, făcuţi franjuri, care efectiv au trecut prin iad şi şi-au pierdut încrederea în ei.”

Clienţii hotelului sunt foarte mulţumiţi de felul cum sunt trataţi ficaţii lor. „Ficatul meu efectiv a prins viaţă aici, la Paradisul Ficaţilor”, spune Nicuşor Trăscău, un beţiv notoriu care n-a mai băut apă de doi ani. „Când l-am adus aici era vai de viaţa lui, mă durea zi şi noapte. Acum ficatul meu e brici, zici că e ficatul unui adolescent. Diseară rup cârciuma cu el! Direct în tequila îl bag, futu-i morţii mă-sii, că m-a costat o groază de bani tratamentul lui!”

adauga un comentariu
Articole infratite

ATENŢIE! Conţinutul acestui site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare: râs de el, povestit prietenilor şi vizitat zilnic!