Black Friday i-a luat minţile! Un bărbat excentric a cumpărat ceva ce chiar îi trebuia, respectiv pâine, hârtie igienică şi chiloţi!

De / 22 2013 15:23
Omul spune că nu strică să ai în casă şi ceva util, că nu se ştie niciodată când ai nevoie

Deşi a plecat la supermarket să cumpere tâmpenii, ca toată lumea, Stelică Reberbut s-a lăsat luat de val şi a pus în coş şi câteva articole care chiar sunt necesare vieţii: pâine, hârtie igienică şi o pereche de chiloţi. Când şi-a dar seama ce a făcut era deja prea târziu: plătise totul la casă şi, mai grav, muşcase din pâine.

Bărbatului nu-i vine să creadă ce s-a întâmplat: „Ca toată lumea, mi-am luat şi eu tot ce n-am nevoie: numărător de covrigi, lampă de sudură subacvatică şi o menghină pneumatică. Când am trecut pe lângă raionul cu pâine, fără să-mi dau seama am luat două pâini şi le-am pus în coşul de cumpărături, între maşina de împachetat baloane şi automatul pentru cernut cenuşă vulcanică! ”

Însă nu toată lumea a căzut pradă febrei cumpărăturilor. În îmbulzeala din supermarket, un bătrân pare indiferent la reducerile de preţuri „Nu-mi permit nimic de aici, am venit doar pentru bătaie”, ne spune pensionarul cu privirea tulbure de ură. „N-am pus nimic în sacoşă, am doar o nicovală pe care am luat-o cu mine ca să le dau în cap la nenorociţii ăştia!”, explică bătrânul pornind cu elan către un grup de cumpărători.

adauga un comentariu
Articole infratite

ATENŢIE! Conţinutul acestui site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare: râs de el, povestit prietenilor şi vizitat zilnic!